Foredrag

21st Century Skills & Mindset

Den nye verden kræver at virksomheder indstiller sig på et helt nyt mindset, en ny DNA og en anderledes måde at tænke på. Kunstig intelligens & automatisering vil skabe forandringer der får dampmaskinen og denindustrielle æra til at blegne og teknologiens accelererede udviklingshast gør at levetiden på teknologirelaterede kompetencer i dag er blot 4-5 år, mod den sidste æras 15-25 år. Samtidig med det, så svarede 67% af mere end 1200 CEOs i en global survey at de “ikke mente de havde kompetencerne til at holde sig konkurrencedygtige” i de næste 5 år. Så hvad gør vi, for at holde os relevante?

 

Louise er medforfatter på bogen 21st Century Mindset og et kontinuum der omhandler de skills vi skal have ivores virksomheder og organisationer i de kommende år. Det begynder at tegne et billede, af nogle af de væsentligste kompetencer og af de karakteristika der gør sig gældende hos nogle af verdens mest innovative virksomheder. Forvent indsigt fra topforskere i ind- og udland, og interviews med erfaringer fra blandt andet Airbnb, Google, Pixar og mange flere frontløbende globale kometer.

New Ways of Working

Hvordan arbejder tech-frontløberne i Silicon Valley anno 2019 og frem, for at højne kreativiteten, innovationsevnen og performance i deres virksomheder?

 

Vi tager et kig ind bag facaderne hos verdens mest innovative virksomheder, for at få indsigter og erfaringer fra nøglepersoner i bl.a. Pixar, Airbnb, Facebook og Dropbox. Som et væsentligt karaktertræk bruges nyeste hjerneforskning som et omdrejningspunkt for de nye måder at arbejde på – og indrette virksomheden på. Forvent et overblik over nyeste tendenser, erfaringer og metoder du kan lade dig inspirere af til din og dine medarbejderes hverdag.

 

Tags:

  • Innovationsformater (hackathons, agile innovation methods, accelerator, garage osv.)
  • Indretning (inkubation, vidensdeling, “nudging”, quotes, hukommelse)
  • Læring (MVP, datadrevet innovation, kunstig intelligens baseret læring)
  • Glæde & high performance

Hjerneforskning, lykke & high performance

Hvorfor har verdens mest innovative virksomheder strategiske initiativer omkring glæde? – og hvad kan hjerneforskning fortælle os om sammenhængen mellem din glæde og din high-performance, innovationsevne og produktivitet? Nyeste fMRI-scanninger af hjernen giver os et banebrydende indblik i hjernens måde at operere på – med data begynder vi at forstå, hvordan det er muligt, at vi træner, former og strukturerer vores hjerner og vores glædesniveau, på synapseniveau.

 

Foredraget er en tour de force i nyeste forskning blandt andet fra Harvard og Stanford Universiteterne, interviews med Google’s Search Inside Yourself division og en professor i lykke. Vi tager et hands-on kig på metoderne, der kan omsætte forskningsresultaterne til en 300% øgning af kreativiteten, et 37% højere salg og en 31% stigning i produktiviteten i din virksomhed og hverdag.

 

Tags:

  • Strategier omkring glæde, trivsel, hjerneforskning
  • Fra virksomhedens til individets ansvar
  • Hvordan rewirer du din hjerne?
  • Motion, søvn, meditation

Du kan høre mere om foredrag med Louise Opprud Jakobsen hos StrongMind Foredrag på 70 27 50 97.